Alla skönhetsrutiner bör innehålla denna ingrediens

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

05 januari, 2022

När det kommer till hudvårdsingredienser kan man lätt bli lite överväldigad. Det finns ett stort antal val, men inte alla ingredienser passar alla hudtyper och ingredienserna kompletterar inte nödvändigtvis varandra. Det finns ett undantag från denna regel och det är hyaluronsyra. Hyaluronsyra kan låta lite läskigt (syra?!), men det är faktiskt en av de mest skonsamma hudvårdsingredienserna som hjälper till att hålla huden frisk, stabil och vitaliserad. Följande är värda att veta om hyaluronsyra:

Vad är det?

Hyaluronsyra är en fuktighetskräm som finns naturligt i kroppen. Det betyder att hyaluronsyra kan hjälpa till att behålla fukten i huden. Lite förenklat kan man säga att hyaluronsyra är en gigantisk klunk vatten för din hud.

Hur fungerar det?

Hyaluronsyra verkar genom att penetrera huden och binda vatten till hudcellerna och därigenom förse dem med fukt. Denna fantastiska molekyl är känd för att kunna binda 1000 gånger sin egen vikt i vatten, och kan därmed bidra till att göra huden mjuk, smidig och smidig.

Varför är återfuktad hud viktigt?

Genom att hålla huden återfuktad fördröjer du synliga tecken på åldrande. Förutom att rengöra huden är fukt ett av de bästa sätten att hålla dina hudceller friska. Frisk, återfuktad hud är mindre benägna att bli oren och irriterad, och mer sannolikt att få en lyster och se mer ungdomlig ut. Med andra ord: hyaluronsyra är en no-brainer!

Vad mer behöver du veta?

Hyaluronsyra är en av få ingredienser som kan användas av alla hudtyper - torr, normal, kombinerad, känslig och till och med fet hudtyper med en tendens till orenheter. Tro det eller ej, denna hudtyp kan också sakna fukt, även när den upplever utbrott av orenheter. Oavsett hudtyp kommer din hud med största sannolikhet att tacka dig för att du lagt till denna multifunktionella ingrediens*.

Om du är redo att lägga till denna mirakelingrediens i din hudvårdsrutin, då har vi den perfekta produkten på hyllan! AquaBlur Hydrating Eye Gel & Primer är formulerad med hyaluronsyra för att återfukta, jämna ut och skydda ögonområdet. Denna multifunktionella produkt fungerar både som en fuktighetskräm och primer samt en närande produkt för dina fransar och ögonbryn, eftersom den även innehåller biotin.

Aquablur är med andra ord den perfekta allroundprodukten och ett bra ställe att börja om du vill ta din hudvårdsrutin till nästa nivå.

Köp Aquablur här.

*Som med alla ingredienser kan allergiska reaktioner förekomma hos vissa användare. Vi rekommenderar att du testar produkten på huden innan du börjar använda den.


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV