Balsam vs. Serum: vad är skillnaden?

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

17 november, 2021

Vi får ofta frågan om skillnaden mellan frans/brynserum och frans/brynbalsam. Det korta svaret är: det är ingen skillnad! Och varför kallas RevitaLash Advanced och RevitaBrow Advanced för "balsam"? Vi valde specifikt att kalla dem balsam snarare än serum, eftersom vi tycker att det beskriver produktens effekt mer exakt. Precis som du använder hårbalsam kan RevitaLash Advanced ögonfransserum och RevitaBrow Advanced ögonbrynsserum användas för att mjuka upp och ge näring till fransar och ögonbryn. Våran formula är noggrant sammansatt och bygger på seriös, medicinsk forskning. Vår skräddarsydda BioPeptin Complex®-teknologi inkluderar lipider, peptider, biotin och grönt teextrakt - ingredienser som ger näring, stärker och skyddar mot torra, trasiga hårstrån för friskare, vackrare fransar och ögonbryn.

Vi är medvetna om att ordet serum ofta används om produkter för ögonbryn och fransar inom skönhetsbranschen, och vi är helt ok med att RevitaLash Advanced och RevitaBrow Advanced kallas serum. I slutändan handlar det om resultat, och vi vet att du kommer att älska de vackra, naturliga resultaten som det är möjligt att uppnå med RevitaLash Advanced och RevitaBrow Advanced. Vad mer är värt att veta om serum/balsam för fransar och ögonbryn:

Är de säkra?

RevitaLash Cosmetics är det enda varumärket som är förankrat i medicinsk vetenskap (med en ögonläkare som grundare), och därför är säkerheten vår högsta prioritet. Vårt frans- och ögonbrynsserum är kliniskt och dermatologiskt testat, och de är dessutom veganska och cruelty free.

Fungerar dem?

Våra konsumentundersökningar talar för sig själva! I en sex veckor lång studie av RevitaLash Advanced upplevde 98 % av konsumenterna starkare, friskare fransar samt ett vackrare utseende på fransarna *. I RevitaBrow Advanced-undersökningen upplevde 96 % av konsumenterna ett förbättrat utseende på sina ögonbryn, 94 % upplevde mer definierade ögonbryn och 92 % upplevde ett fylligare, tätare ögonbryn**.

Hur lång tid tar det innan produkterna fungerar?

Varje konsumentupplevelse är individuell, men många av våra användare upplever faktiskt en skillnad direkt. I konsumentundersökningen upplevde 98 % av användarna ett förbättrat utseende på sina fransar inom sex veckor.

Vill du prova RevitaLash eller RevitaBrow själv? Hitta dem här och här.

*Resultat från en oberoende konsumentundersökning med 63 deltagare

**Resultat från en oberoende konsumentundersökning med 112 deltagare (både män och kvinnor)


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV