Boosta ditt hår, öka ditt självförtroende

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

05 januari, 2022

Tjockt, vackert och glänsande hår får dig att känna dig mer självsäker och attraktiv men ett tråkigt faktum är att när vi åldras så börjar det vackra, fylliga och friska håret vi hade i tjugoårsåldern bli tunt, poröst och torrt. Förändringarna beror på styling, stress och föroreningar, och, ja, tyvärr även åldrande.

Roten till problemet

Som tur är finns det en rad saker du kan göra för att förbättra och stärka ditt hår, och ditt självförtroende. Regelbundna hårklippningar kommer naturligtvis att hjälpa till att hålla ditt hår friskt utan kluvna toppar. Färg och toningar kan absolut hjälpa till att lura ögat att håret ser fylligare och friskare ut. Du kan använda extensions som en genväg till extra längd och fyllighet.  Men resultatet av förlängningar, färg- och formval blir – precis som när det kommer till fransar och ögonbryn – bara så bra som utgångspunkten tillåter. Därför – innan du bokar den dyra klippningen – bör du säkerställa att du har så friska hårrötter som möjligt. Annars kommer resultatet bara att göra dig besviken (vi har alla varit där).

Från platt och luftigt till fylligt och fantastiskt!

 

Från platt och flygigt till fylligt och fantastiskt! Ett friskt hår börjar med val av schampo och balsam. Det här är inte så enkelt som det låter, eftersom det finns hundratals, kanske till och med tusentals, hårvårdsmärken att välja mellan idag. Hur väljer man rätt? Se till att märket du väljer gör produkter som innehåller närande och återfuktande ingredienser som jojobaolja, panthenol och linfröprotein. Precis som att det är viktigt att se över vad produkterna innehåller så är det också viktigt att vara uppmärksam på vilka ingredienser som produkterna inte ska innehålla. Det finns kemikalier och ytaktiva ämnen som du inte vill ha i hårbotten (eller hud, fransar och ögonbryn, för den delen). Om du ser någon av dessa ingredienser på baksidan av etiketten, håll dig borta från produkten.

Låt oss ta en titt på schampo. Välj ett som är fuktgivande, skonsamt, renande och har en skyddande effekt. Kanske föredrar du också ett schampo som bidrar till ett fylligt hår. Resultatet blir ett hår som ser tjockare och fylligare ut, och du slipper samtidigt brutna hårstrån. Vi älskar vårt Thickening Shampoo eftersom det har dessa egenskaper och mer! När det kommer till balsam är det en bra idé att välja samma märke som ditt schampo, eftersom de ofta har en synergistisk effekt och balanserar varandra. Leta efter biotin och keratin för ökad styrka och volym. Och när det kommer till att återfukta håret är panthenol viktigt. Vår Thickening Conditioner är full av ingredienser som ditt hår kommer att älska. Formen är skapad för att ge näring och återfukta även de torraste lockarna, samtidigt som den tillför volym och fyllighet.

 

Mirakel för tunt hår

Om ditt hår inte ser lika tjockt och fylligt ut som det en gång gjorde, var inte rädd - vårt nya, förbättrade Volume Enhancing Foam är vad du letar efter. Ett mirakulöst, oljefritt skum som kan vara till stor hjälp för både män och kvinnor. Den lätta formulan tillför intensiv volym, glans och fyllighet. Nyckelingrediensen är vårt patenterade BioPeptin Complex ® kombinerat med aminosyror, växtbaserade antioxidanter, B-vitaminer, panthenol, lipider, peptider... allt ditt hår saknar för att återfå volym. Säg adjö till tunt, tråkigt, poröst hår och hej till ditt friskaste, fylligaste och vackraste hår någonsin.

Köp Revitalash Cosmetics hår här.


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV