De största skönhetstrenderna för 2022

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

23 februari, 2022

2021 är över och de nya heta trenderna för 2022 börjar ta form. Här är de största skönhetstrenderna för det kommande året:

90erne är tillbaka

Gen-Z startade trenden och nu har den hittat till modeveckan i Paris: medelvägen är tillbaka! Den enkla, eleganta frisyren kan ses var som helst just nu, och det finns två goda anledningar till varför du bör prova looken: mittavstånd främjar symmetri och bildar en vacker ram runt ansiktet. Både män och kvinnor bär denna 90-talsklassiker och den spelar! Shaggy strandlockar blir lite mer polerade, lockar ser mer elastiska ut och slätt hår ser ännu vassare ut. Mittavståndet framhäver till och med dina ögonbryn och ögon. Så varför inte ge det ett försök? Frisyren är till och med lätt att uppnå. Allt du behöver är en kam och en säker hand. Hitta mitten av din hårbotten och dra kammen bakåt. Låt håret delas och falla åt var sida tills en helt vass avskillnad kommer fram. Om frisyren blir en favorit kommer du att upptäcka att håret med själva sidan faller ut åt sidorna. Lite pomada och/eller hårspray kan vara en bra hjälp för att hålla frisyren på plats i början.

Tajt och slicked back

Om mittavståndet är tidlöst, överskrider den indragna hästsvansen tiden! Tänk på den vikande hästsvansen som hänget på en vit linneskjorta: mindre avslappnad än en t-shirt och sänghår, men ändå bekväm och smart. Du kan till och med leka med uttrycket på din hästsvans. Från släta, borstade och lackade till en starkare wet look set med hårgelé. Du kan till och med prova den med centerparting och hästsvans i en look! Som med alla andra hårtrender fungerar de bäst om ditt hår ser friskt och fylligt ut på samma gång. RevitaLash® Cosmetics Volumizing Hair Collection tillgodoser både behovet av tunt och fint hår, samtidigt som produkterna säkerställer hälsan i din hårbotten, ger näring till håret och skapar glans och volym. Dina lockar kommer att se tjockare, friskare och mer elastiska ut.

Naturligtvis.. såklart

Det kan ha tagit två år av pandemi att komma hit, men den naturliga skönheten är äntligen tillbaka! Du kanske fortfarande hittar starka färger och djärv smink här och där, men den övergripande stämningen pekar mot mer naturlighet. Kvinnor vill vara den bästa versionen av sig själva – enkelt och okomplicerat. Naturliga fransar är i fokus för denna trend. Ett tunt lager mascara, naturligt lyft och mjuka kurvor finns kvar. Det här är inte en dramatisk, titta-på-klubben makeup-look. Det är naturlig, strålande, ungdomlig skönhet. Det finns några sätt att uppnå utseendet. Välj en ljusare mascara - som en brun eller brun nyans - och applicera den med lätt hand (en ren spoolieborste kan hjälpa dig att ta bort överflödig mascara). Eller så kan du dra nytta av vetenskapen! Med RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner framhäver du fransarnas naturliga skönhet, skyddar dem från brott och porositet och förbättrar deras flexibilitet och styrka. Och bäst av allt? Curl Effect®! Den fantastiska, patenterade teknologin som framhäver fransarnas naturliga båge. Om du vill ha "jag vaknade så här" naturliga fransar, då behöver du RevitaLash® Advanced ögonfransserum.

Dunet, fyllig ögonbryn

En annan naturlig, mindre stilig trend som kommer att bli stor 2022 är återkomsten av de duniga ögonbrynen. Fylliga, duniga ögonbryn får växa naturligt utan mycket styling på vägen. De är naturligt vackra och ser samtidigt välvårdade ut – om de får rätt omvårdnad. En viktig regel när det kommer till duniga ögonbryn: sluta plocka, forma och försök behålla kontrollen. Låt dina ögonbryn växa till sin naturliga form och storlek. Ge dem lite frihet. Du kan välja rakt hår, men sluta forma tydliga kurvor eller tunnare strimmor. Dina ögonbryn ska vara uttrycksfulla och bekymmersfria. Naturligtvis föds inte alla med de perfekta, fylliga ögonbrynen. Det kan bero på skamplockning, ålder eller genetik, men om du inte är välsignad med Cara Delevigne-ögonbryn så finns det som tur är andra sätt att uppnå looken (utan att ögonbrynen behöver övertecknas med en penna). Börja med att borsta dina ögonbryn upp och ut med en ögonbrynsborste. Detta kommer att sprida brynet när du sprider de enskilda hårstråna isär. Fyll i eventuella luckor med en ljusbrun ögonbrynspenna (prova Hi-Def Brow Pencil, du kommer att älska dess konsistens och opacitet). Se till att du inte trycker för hårt. Du letar efter naturliga ögonbryn. Avsluta med lite bryngel för att tämja fluffigt hår och sätta din duniga look. För en ännu fylligare, dunig panna är RevitaBrow® Advanced ditt hemliga vapen. Brynrummet skyddar mot trasigt hår, främjar flexibilitet och glans samt styrkor för vackrare, friskare bryn. 


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV