Fem skäl att prova RevitaBrow Advanced

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

27 april, 2022

Täta, välformade ögonbryn är ett av de mest eftertraktade skönhetsidealen idag. Kvinnor vill gå långt för att uppnå det perfekta resultatet – från permanent ögonbrynsmakeup och microblading till ögonbrynsförlängning (ja, det finns). Som tur är behöver du ingen läkarbesök eller invasiva behandlingar för att uppnå starka, friska, vackra ögonbryn. Nyckeln till att uppnå dina drömögonbryn kan bara vara rätt ögonbrynsserum. Det finns många olika versioner på marknaden och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Lyckligtvis finns det många anledningar att välja vårt brynserum - RevitaBrow® Advanced. Här ger vi dig fem goda skäl:

Gjord med kärlek

Ögonläkaren Dr. Michael Brinkenhoff hade aldrig föreställt sig att han skulle starta en helt ny skönhetskategori eller ett världsomspännande kosmetikamärke. Dr. Brinkenhoffs mål var enkelt: att skapa en produkt som kunde hjälpa hans fru Gayle att behålla självförtroendet genom 25 års kamp mot bröstcancer. Ett slagsmål som hade gjort hennes hår, fransar och ögonbryn glesa och sköra. Med tiden utvecklade han RevitaLash® Advanced och senare RevitaBrow Advanced. Dr. Brinkenhoff utvecklade formerna med stor omsorg, eftersom de riktade sig till en av de personer som betydde mest för honom. Säkerhet var – och är – ett nyckelord.

Fokusera på formen

Det unika med RevitaBrow Advanced är det skräddarsydda BioPeptin® Complex: en banbrytande teknologi designad för att stärka, ge näring och skydda ögonbrynen samt förbättra flexibiliteten och glansen. I kombination med potenta antioxidanter och aminosyror skapar denna teknologi grunden för täta, vackra ögonbryn.

Prisbelönt

Vi tycker att resultaten talar för sig själva, och det gör skönhetsexperterna som tur är också! RevitaBrow Advanced har mottagit sju Allure Best of Beauty Awards och 16 andra branschpriser.

Resultaten talar för sig själva

I en oberoende konsumentundersökning med 112 deltagare (både män och kvinnor) upplevde 94 % av deltagarna att ha mer definierade ögonbryn, 92 % upplevde fylligare ögonbryn och hela 96 % upplevde en övergripande förbättring av deras ögonbryns utseende.

Flera fördelar

Det är lika viktigt att lyfta fram ingredienserna som RevitaBrow Advanced INTE innehåller samt ingredienserna som utgör formen. Vi är stolta över att kunna säga att RevitaBrow Advanced är fri från parabener, ftalater, BHT och gluten och att produkten är allergivänlig och skonsam mot ögonområdet. Naturligtvis är RevitaBrow Advanced också vegan och cruelty free. Våra förpackningar och cellofanförpackningar är också 100 % återvinningsbara.

Vill du prova RevitaBrow Advanced? Köp den här.


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV