Funderar du på microblading? Vi har ett alternativ!

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

13 april, 2022

Kommer du ihåg när tunna ögonbryn var det hetaste modet? Och hur är det med de ultra distinkta ögonbrynen som plötsligt dök upp överallt på Instagram? Ögonbryn har alltid varit ett sätt att göra ett uttalande. Men alla modetrender förändras med tiden, och plötsligt har man ögonbryn som hör det förflutna till. Microblading är ett populärt sätt att ta ditt selfiespel till nästa nivå. Men microblading är både dyrt, krångligt och en semipermanent lösning. De flesta känner för att ändra sitt utseende under ett antal år. Vi köper nya kläder, experimenterar med hårfärg och olika frisyrer... men nu förväntas du ha exakt samma ögonbryn som alla andra i många år framöver? Kanske har ditt framtida jag inte mycket till övers för ditt nuvarande jags beslut om "trendiga" ögonbryn.

Du måste äga ditt utseende

Så vad är alternativet? Svaret är enkelt: du måste lyfta fram vad som gör dig till den du är. Vi vet alla att naturlig skönhet har varit och alltid kommer att vara den look som aldrig går ur mode, men med det sagt är det fortfarande viktigt att ge näring och skydda dina ögonbryn. Precis som ditt hår kan dina ögonbryn också bli porösa och skadade. Lyckligtvis finns lösningen just här på sajten: RevitaBrow ® Advanced Eyebrow Serum. Med daglig användning av serumet blir dina ögonbryn friska, glänsande och mer definierade – och därmed redo för nästa trend. När dina ögonbryn är friska och starka kan din styling börja. Hitta den perfekta rosetten för ditt ansikte och markera den. En bra ögonbrynspenna är en game changer när det kommer till att rama in ansiktet och ge dig vackra, definierade drömögonbryn. Inga vassa, fyrkantiga ögonbryn eller konstiga övergångar i sikte!

Friskare, fylligare, mer symmetriska ögonbryn börjar med Hi-Def Brow Pencil. Den perfekta produkten för att rama in brynet och fylla i luckor. En vattenavvisande, byggbar form som håller hela dagen. Använd den för att förvandla glesa, perforerade bryn till precis den form du vill ha med vår precisionsapplikator. Finns i Soft Brown, Warm Brown och Cool Brown.

KÖP NU


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV