Fyra skönhetsprodukter du bör förvara i ditt kylskåp

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

27 april, 2022

Har du någonsin hört talas om ett "skönhetskylskåp"? Om inte, är det dags att lägga till termen i ditt ordförråd. Ett Beauty-kylskåp är i all sin enkelhet ett minikylskåp som gör att du kan förvara dina skönhetsprodukter under kontrollerade temperaturer, vilket ger dem bättre hållbarhet och större effekt. Med åren har skönhetskylskåp blivit extremt populära i Korea och sedan dess har populariteten ökat även i resten av världen. Du behöver inte förvara alla dina skönhetsprodukter kylda, bara en handfull av dem har det bästa av de kalla temperaturerna. Läs vidare och ta reda på vilka det handlar om.

Sheet masks

Sheet Masks är hur goda som helst, men om du väljer att förvara dem i ditt skönhetskyl så är de ännu vackrare! Ingenting känns bättre än en svalkande mask på övervåningen en varm dag på kontoret eller en svettig träningsrunda.

Face mists

Det finns inget mer uppfriskande än en svalkande ansiktsspray på en varm dag. Vi älskar former baserade på rosextrakt. De doftar gott och har en lugnande effekt på huden.

Ögonkrämer

För mycket salt i maten eller en dålig nattsömn kan ofta resultera i svullna ögon. Speciellt tidigt på morgonen. Få svullnaden att avta genom att applicera ögonkräm som kommer direkt från ditt skönhetskylskåp. Temperaturen hjälper till att bromsa vätsketillförseln till ögonområdet och du kommer att upptäcka att huden är lättad och lugnar ner sig.

Hudvårdsverktyg

Jaderullar, ansiktsskulptörer och massageverktyg - skönhetskylen är gjord för dem! Genom att förvara dina hudvårdsverktyg vid låga temperaturer hjälper de till att minska ansiktssvullnad när du använder dem. Och då kommer det till och med att kännas bra!

Vad mer behöver du veta?

Alla produkter är inte skapade för kylskåpet. Alla oljebaserade produkter - särskilt de med kokosolja - bör förvaras i rumstemperatur, eftersom de annars kan stelna eller separera. Dessutom är det en bra idé att vara konsekvent med förvaringen. Det är viktigt att inte glömma att ställa tillbaka produkterna i kylen då konstanta temperaturförändringar kan förstöra formerna. Sist men inte minst är det viktigt att förvara produkter utan konserveringsmedel i kylen för att förbättra hållbarheten och förhindra bakterietillväxt.


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV