Hur man får friska fransar efter fransförlängning

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

17 november, 2021

Fransförlängning har blivit vansinnigt populärt de senaste åren och vi förstår varför. Vem vill inte gå upp på morgonen med perfekta fransar – helt utan användning av mascara och fransböjare? Men det som verkar för bra för att vara sant är ofta det också. Extensions är bra till att börja med, men alltför ofta lämnar de fransarna glesa, porösa och torra. Som tur är går det att uppnå naturligt vackra fransar helt utan användning av fransförlängning. Som världens ledande varumärke inom ögonfransserum vet vi ett och annat om att uppnå friska, vackra fransar. Och eftersom vi engagerar oss noga i frågan har vi skapat en guide för att få dina fransar på rätt bana igen om de har skadats av tidigare fransförlängningar.

Ta en paus

Börjar dina egna fransar se tunnare och glesare ut? Om så är fallet betyder det att din fransförlängning börjar förstöra de naturliga fransarna. Det bästa du kan göra för att förhindra skador är att ge dina fransar en välbehövlig paus och hoppa över din nästa applicering. Det kan vara svårt till att börja med, men dina fransar kommer bara att skadas mer med tiden om du fortsätter.

Undvik vattenfast smink

Vattenfast smink är notoriskt känt för att vara svårt att ta bort. Det krävs ofta mycket gnuggning runt ögonområdet innan huden är ren och sminkfri. Vi rekommenderar att du undviker vattenfast smink i allmänhet, men speciellt när du försöker få tillbaka dina friska, naturliga fransar. Använd istället en hållbar, näringsgivande produkt som vårt Double-Ended Volume Mascara Set. Mascarans formula innehåller peptider och biotin, som har en stärkande och skyddande effekt, samtidigt som den ger dramatisk fyllighet och längd till fransarna.

Var försiktig

Att ta bort ögonmakeup är ett av de vanligaste sätten att tappa ögonfransar på. Vi rekommenderar alltid att du tar bort smink innan läggdags, men se alltid till att låta din rengöring verka i några sekunder så att sminket lossnar och du slipper gnugga och dra i huden kring ögonen. En av våra favoritsminkborttagningar är Micellar Water Lash Wash, som löser upp smink, smuts och olja med några få drag. Den innehåller närande ingredienser och behöver inte tvättas bort från huden efter användning. Lugnande ingredienser som panthenol, aloe vera och kamomill lugnar och lämnar ögonområdet rent.

Använd ögonfransserum

Ögonfransserum innehåller en rad närande ingredienser och är ett av de enklaste sätten att hålla dina ögonfransar friska på. Vi älskar RevitaLash® Advanced Eyelash Conditioner - inte bara för att det har funnits i åratal (det är det ursprungliga ögonfransserumet), utan också för att det är en säker, mild formula utan skadliga kemikalier. RevitaLash Advanced är glutenfritt, veganskt och innehåller näringsgivande ingredienser som biotin, peptider och det unika BioPeptin Complex® som stärker, skyddar och förskönar fransarna.

 

Vill du också uppnå friska, vackra drömfransar? Köp RevitaLash® Advanced här.


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV