Revitalash® Advanced tillgänglig i Sverige

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

25 oktober, 2021

2008 expanderade RevitaLash ® Cosmetics och kom in på den svenska  marknaden. Kultprodukten, ögonfransserumet, som idag säljs i över 70 länder, blev snabbt populärt hos svenskarna som eftersökte friska, vackra fransar.  

År 2012 togs några av RevitaLash® Cosmetics produkter bort från den Svenska marknaden efter att dem inkorrekt klassificerades som läkemedel. Men efter en domstolsprövning återvände RevitaLash® Cosmetics och produkterna fortsatte att vara marknadsledande såväl i Sverige som i hela världen.

“Athena Cosmetics står bakom säkerheten hos RevitaLash® Cosmetics’ sortiment av produkter” säger Dr. Michael Brinkenhoff, grundare och CEO. “Vi har alltid varit, och kommer alltid att vara en tillverkare av kosmetiska produkter, och vi kommer stolt fortsätta finnas där för våra lojala kunder i hela Sverige.”

På RevitaLash ® Cosmetics utvecklar vi våra produkter på ett mycket försiktigt sätt. Säkerhet är av största vikt – vilket är anledningen till att vi grundligt undersöker och testar varje produkt som vi släpper på marknaden. Idag är RevitaLash ® Cosmetics mycket mer än bara ett ögonfransserum. Vi erbjuder nu över ett dussin produkter som vårdar och stärker fransar, bryn, hår och hud. Vi erbjuder ett komplett produktsortiment för alla kön och åldrar.

Trots att RevitaLash ® Cosmetics är ett skönhetsmärke, är vi unikt positionerade som ett av få läkarledda, kliniskt testade varumärken på marknaden. Detta innebär att vår formula alltid genomgår stränga testprocesser för att säkerställa en god säkerhet. Utöver det är vi också ett varumärke som erbjuder produkter som levererar hud- och hårnärande ingredienser, såsom biotin, vitamin E och peptider. Detta garanterar både omedelbara och långsiktiga resultat när du använder någon av RevitaLash ® Cosmetics-produkter.

Som varumärke har RevitaLash® Cosmetics tagit emot totalt 76 branchpriser för alla produkter tillsammans, varav 22 av dem är tilldelade RevitaLash® Advanced ögonfransserum. RevitaBrow ® Advanced ögonbrynsserum, det vetenskapligt utvecklade serumet för friska bryn, är niofaldig vinnare av Allure Best of Beauty Awards, en av de mest eftertraktade priserna i branschen. Men det är inte allt – både redaktörer, influencers och artister kan inte sluta lovsjunga för RevitaLash® Cosmetics’ produkter.

Vi är så glada att våra produkter kan erbjudas i Sverige och ser fram emot att utveckla många fler spännande produkter för fransar, bryn, hår och hud i framtiden!

 

 


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV