Så lyckas du med den perfekta cat eye eyelinern

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

05 januari, 2022

Sminktrender kommer och går, men den förföriska kattögonsminken är fortfarande populär som aldrig förr. Trenden kan spåras tillbaka till det gamla Egypten, där Kleopatra hyllades som kvinnan bakom den dramatiska looken. Om vi ​​går tillbaka till 1940-talet blev den böjda eyelinern ett kännetecken för pinup-tjejer och skådespelerskor i Hollywood. Kvinnor över hela världen har satt sin prägel på den ikoniska looken - från Brigitte Bardot till Amy Winehouse. På RevitaLash® Cosmetics siktar vi på att skapa den perfekta eyelinern som kan skapa en dramatisk och vacker kattöga-look med få, enkla steg. Vår Defining Liner är rik på både närande vitamin E och pigment, så din makeup ser alltid bra ut.

När de skapar den perfekta, böjda looken, sträcker sig många kvinnor efter en flytande eyeliner. Men en gelbaserad liner kan faktiskt vara både enklare och mer flexibel att använda. Hitta våra tre tips för det perfekta kattögat nedan.

Steg 1: Börja i den innersta ögonvrån och dra en linje så nära fransraden som möjligt. Flytta linjen från det innersta till det yttre ögonvrån - använd små, försiktiga drag för att dra linjen. Upprepa tills du uppnått önskad tjocklek och färgmättnad.

Steg 2: Nu börjar magin! Använd en vinklad sminkborste för att rita i linjen du just ritade. Dra med små, mjuka rörelser. Fortsätt att fördela färgen från fransraden och ut för att skapa "vingen" på din eyeliner.

Steg 3: Hemligheten bakom ett skarpt kattöga är faktiskt inte det perfekta slaget eller en säker hand - det är allt i saneringsarbetet! Börja med att doppa spetsen på en bomullspinne eller platt concealerborste i en liten mängd concealer (eller sminkborttagare) för att korrigera mindre defekter. Flytta bomullspinnen eller borsten längs den nedre kanten av "vingen" på din eyeliner för en extra skarp look. Avsluta med ett lager Double-Ended Volume Set och voila! Tre enkla steg till den perfekta, långvariga kattögonmakeupen.

Vill du prova själv? Köp Defining Liner här.


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV