Så lyckas du med den perfekta cat eye eyelinern

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

05 januari, 2022

Sminktrender kommer och går, men den förföriska cat eye-looken är fortfarande omåttligt populär. Trenden kan spåras tillbaka till det gamla Egypten, där Kleopatra hyllades som kvinnan bakom den dramatiska looken. Om vi går tillbaka till 1940-talet så blev eyeliner-vingen ett kännetecken för pinup-tjejer och skådespelerskor i Hollywood. Kvinnor över hela världen har satt sin prägel på den ikoniska looken - från Brigitte Bardot till Amy Winehouse. På RevitaLash ® Cosmetics strävar vi efter att skapa den perfekta eyelinern som ger en dramatisk och vacker cat eye-look med några få, enkla steg. Vår Defining Eyeliner är rik på både närande vitamin E och pigment, vilket får din makeup att alltid se bra ut.

För att skapa en perfekt kurvad vinge så vänder sig många kvinnor till en flytande eyeliner. Men en gelbaserad liner kan faktiskt vara både enklare och mer flexibel att använda. Se våra tre tips för den perfekta cat eye-looken nedan.

Steg 1: Börja längst in i ögonvrån och dra en linje så nära fransraden som möjligt. Dra linjen från längst in i ögonvrån till yttre ögonvrån - använd små, försiktiga drag för att dra linjen. Upprepa tills du uppnått önskad tjocklek och färgmättnad.

Steg 2: Nu börjar magin! Använd en vinklad sminkborste för att rita i linjen du just ritade. Dra med små, mjuka rörelser. Fortsätt att fördela färgen från fransraden och ut för att skapa "vingen" på din eyeliner.

Steg 3: Hemligheten bakom en skarp vinge är faktiskt inte det perfekta strecket eller en säker hand – allt ligger i ”uppstädningen”! Börja med att doppa toppen av en bomullspinne eller platt concealerborste i en liten mängd concealer (eller sminkborttagare) för att korrigera mindre defekter. Flytta bomullspinnen eller borsten längs den nedre kanten av "vingen" på din eyeliner för en extra skarp look. Avsluta med ett lager Double-Ended Volume Mascara Set och voila! Tre enkla steg till den perfekta, långvariga cat eye-makeupen.

Vill du prova själv? Köp Defining Liner - Kajalpenna här.


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV