Så skapar du perfekta bryn

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

17 november, 2021

Skönhetsbranschen är för närvarande besatt av ögonbryn. Hur man formar dem, fyller i, trimmar dem, plockar dem .. det finns ett hav av information om perfekta ögonbryn att tillgå. Och även om "de perfekta ögonbrynen" är en individuell fråga har vi försökt sätta ihop en enkel trestegsguide som kan ge dig de ögonbryn du drömmer om.

Brow game strong!

Varje bra ögonbrynsrutin börjar med starka, friska ögonbryn och du kan uppnå detta genom att inkludera ett brynserum i din skönhetsrutin. RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsserum är ett medicinskt utvecklat, prisbelönt ögonbrynsserum som kommer att återuppbygga och skydda dina ögonbryn samtidigt som det skyddar dem från synliga tecken på åldrande. Denna glutenfria, veganska formula innehåller BioPeptin Complex®, som består av ginseng, swertia japonica, ringblomma och aminosyror, som förbättrar elasticiteten och glansen. Resultatet? Starkare, friskare, vackrare bryn.

Den perfekta bågen

Vi älskar markerade, symmetriska ögonbryn, men ibland krävs det lite mer än serum för att uppnå detta resultat. Det är därför vi skapade Hi-Def Brow Pencil: vår universella, multifunktionella, långvariga och vattentäta ögonbrynspenna. Den är idealisk för att fylla glesa och ihåliga ögonbryn. Den näringsgivande, uppbyggda formulan innehåller vitamin E, som ger näring åt hårstråna. Den unika applikatorn efterliknar brynets struktur, så du kan antingen skapa en naturlig eller mer dramatisk look. Börja med den inre delen av brynet och bygg upp definition och fyllighet genom att fylla i luckor med korta penndrag. Lägg till fler slag för en fylligare look. Använd borsten för att blanda färgen och forma brynet.

Ett hållbart resultat

Nu när du har uppnått starka, friska, definierade ögonbryn är det dags att se till att de också hålls på plats! Hi-Def Brow Gel är en banbrytande mineralgel med färgpigment som gör just det. Med den i handen kan du bygga och forma vackra ögonbryn samtidigt som de hålls på plats. Formulan innehåller peptider och betaglukan från havre, som hjälper till att stärka, ge näring och förbättra utseendet.


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV