The Curl Effect®

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

05 januari, 2022

Det är ingen hemlighet att många kvinnor vill ha långa, mörka, fylliga bambifransar – och de är villiga att göra mycket för att få dem. Från fransböjare och mascara till förlängning och franslyft. Det saknas inte valmöjligheter när det kommer till att uppnå drömfransarna, men lösningen kan vara lättare att uppnå än du tror. Vi bär på en liten hemlighet som inte många kvinnor känner till, och den är relaterad till RevitaLash ® Advanced ögonfransserum. Vårt serum skapar The Curl Effect® - ett revolutionerande sätt att uppnå naturligt böjda fransar med ett enda drag från vårt bästsäljande, banbrytande fransserum. Tekniken är faktiskt så revolutionerande att den är patenterad!

Hur fungerar det?

RevitaLash ® Advanced är känt över hela världen som det hemliga vapnet för skapa starkare, friskare och vackrare ögonfransar. Som om det inte vore nog så främjar serumet också fransarnas naturliga böj. Tekniken är relaterad till vetenskapen bakom RevitaLash - även känd som BioPeptin Complex®. Denna kombination av ingredienser ger både näring åt fransarna och får dem att böja sig vackert.

 

Säg hej då till ögonfranstången

Genom att inkludera Revitalash® Advanced i din dagliga skönhetsrutin är det äntligen dags att säga hej då till ögonfranstången. Vår modell, Kim, som syns på bilderna nedan, uppnådde en förbättring med 17 graders lutning på fransarnas naturliga böj*!

 

 

Proffstips: Du kan enkelt använda Revitalash® Advanced istället för ett lash lift, men en kombination av de båda kan verkligen skapa resultat. Ett ögonfransserum – många fördelar! Med Revitalash® Advanced uppnår du både ett vackert och naturligt resultat OCH de böjda bambifransarna du drömmer om.

*Resultat ovan är efter 6 månaders användning. Resultaten kan variera från användare till användare.

 


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV