The Curl Effect®

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

05 januari, 2022

Det är ingen hemlighet att många kvinnor vill ha långa, mörka, fylliga bambufransar – och de är villiga att göra mycket för att få dem. Från fransböjare och mascara till extensions och franslyft. Det saknar inte valmöjligheter när det kommer till att uppnå drömfransarna, men lösningen kan vara lättare att uppnå än du tror. Vi bär på en liten hemlighet som inte många kvinnor känner till, och den är relaterad till RevitaLash® Advanced. Vårt serum skapar The Curl Effect® - ett revolutionerande sätt att uppnå naturligt böjda fransar med ett enda drag från vårt bästsäljande, banbrytande fransserum. Tekniken är faktiskt så revolutionerande att den är patenterad!

Hur fungerar det?

RevitaLash ® Advanced är känt över hela världen som det hemliga vapnet för att försköna sina fransar och göra dem starkare, friskare, vackrare och mer strålande. Som om det inte vore nog är vi stolta över att kunna meddela att de också främjar fransarnas naturliga båge. Tekniken är relaterad till vetenskapen bakom RevitaLash - även känd som BioPeptin Complex®. Denna kombination av ingredienser ger både näring åt fransarna och får dem att locka sig vackert.

Säg adjö till rockaren

Genom att inkludera Revitalash® Advanced i din dagliga skönhetsrutin är det äntligen dags att släppa rockern. Vår modell, Kim, som syns på bilderna nedan, uppnådde en förbättring med 17 graders lutning på fransarnas naturliga båge*!

 

 

Proffstips: Du kan enkelt använda Revitalash Advanced istället för ett lash lift, men en kombination av de två kan verkligen skapa resultat. Ett ögonfransserum - många fördelar! Med Revitalash Advanced uppnår du både ett vackert, naturligt resultat OCH de böjda bambufransar du drömmer om.

 

*Resultat erhålls efter 6 månaders användning. Resultaten kan variera från användare till användare.


Lämna en kommentar

Kommentarer kommer att godkännas före publicering.

NYHETSBREV