GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

Cookiepolicy

Introduktion

När du besöker vår webbplats samlas information om dig in som används för att anpassa och förbättra vårt innehåll och för att skapa mer värde i de annonser som visas på sidan. Om du inte vill att information ska samlas in om dig, bör du radera dina cookies och avstå från vidare användning av webbplatsen. I avsnitten nedan har vi utarbetat vad som finns för information som samlas in, deras syfte och vilka tredje parter som har tillgång till den.

Cookies

Webbplatsen använder "cookies", som är en textfil som lagras på din dator, mobil eller liknande syfte att känna igen den, komma ihåg inställningar, utföra statistik och målannonser. Cookies kan dock inte innehålla skadlig kod som virus.

Det är möjligt för dig att radera eller blockera cookies. För att göra detta, följ dessa instruktioner: http://minecookies.org/cookiehandteringHvis du följer instruktionerna och raderar eller blockerar cookies, kommer annonserna du ser bara att bli mindre relevanta för dig, medan de visas oftare. Samtidigt kan du också kunna undvika att webbplatsen fungerar optimalt och att det finns innehåll som du inte kan komma åt.

Personoplysninger generelt

Personuppgifter är alla slags information som kan till viss del tillskrivas dig. När du använder vår webbplats samlar vi in och behandlar ett antal sådana uppgifter. Detta görs exempelvis genom ordinära interaktioner på webbplatsen, som att anmäla sig till vårt nyhetsbrev, delta i en tävling/undersökning, registrera sig som ny användare/abonnent eller genom annan användning av tjänster eller köp via vår webbplats. Vi samlar vanligtvis in och behandlar följande slags information: Ett unikt ID och teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografiska plats och vilka sidor du klickar på. I den mån du själv ger ditt uttryckliga samtycke och anger uppgifterna själv behandlar vi även: Namn, telefonnummer, e-post, adress och betalningsinformation. Detta inträffar vanligtvis när du skapar en inloggning eller när du köper på sidan.

Säkerhet

Vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och konfidentiellt sätt i enlighet med gällande lagstiftning, inklusive dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Din information kommer endast att användas för det ändamål som den samlades in för och kommer att raderas när detta syfte är eller inte längre är relevant. Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att din information oavsiktligt eller olagligt raderas, publiceras, förloras, försämras eller kommer till vetskap om obehöriga, missbrukas eller på annat sätt behandlas i strid med lagen.

Syfte

Informationen används för att identifiera dig som användare och visa dig de annonser som kommer att vara mest relevanta för dig, för att registrera dina köp och betalningar samt för att ge dig de tjänster du har begärt, till exempel att få nyhetsbrev. Dessutom använder vi informationen för att optimera och förbättra våra tjänster och innehåll.

Lagringsperiod

Vi håller information under den period som tillåts enligt lag och vi raderar den när den inte längre är nödvändig eller relevant. Perioden beror på informationens art och bakgrunden till lagringen. Det är därför inte möjligt att ge en allmän tidsram för när information raderas.

Utlämnande av information

Uppgifter om din användning av webbplatsen, vilka annonser du får och kan klicka på, geografiskt läge, kön och ålderssegment etc. lämnas ut till tredje part i den mån informationen är känd och om vi använder tredje part. Du kan se vilka tredje parter som är involverade i avsnittet på Cookies ovan. Informationen används för riktad reklam. Dessutom använder vi ett antal tredje parter för lagring och behandling av data. Dessa behandlar endast information för oss räkning och får inte använda den för sina egna syften. Överföringen av personuppgifter som namn och e-post m.m. görs bara om du själv samtycker till det. Vi använder endast personuppgiftsbiträden i EU eller i länder som kan ge din information adekvat skydd.

Insikter och klagomål

Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig i ett normalt format (dataportabilitet). Dessutom kan du när som helst invända mot att informationen används. Du kan också återkalla ditt samtycke för att information om dig ska behandlas. Om den information som behandlas om dig är felaktig har du rätt att rätta eller radera den. Vänligen kontakta: info@oneblackcar.com. Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter har du även möjlighet att kontakta den danska dataskyddsmyndigheten.Om du inte längre önskar att vi ska behandla dina personuppgifter eller att vi ska begränsa behandlingen av dina personuppgifter kan du även skicka oss en förfrågan till ovanstående e-postadress.

Publisher

Webbplatsen ägs och publiceras av:
Oneblackcar ApS
Avedøreholmen 78 A
2650 Hvidovre
Phone: 20700405
E-mail: info@oneblackcar.com

NYHETSBREV