GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 400SEK

FAQ

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Tack för ditt intresse för RevitaLash® Cosmetics produktserie. RevitaLash® Cosmetics har sedan det grundandes 2006 lagt till flera nya och spännande produkter i vår serie av innovativa produkter, inklusive RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring, Hi-Def Brow Gel, Micellar Water Lash Wash, Volymset med två ändar, AquaBlur®, Hi-Def Brow Pencil, Defining Liner Eyeliner och mycket mer.  

Vad är RevitaLash® Cosmetics? 
RevitaLash® Cosmetics grundades 2006 av välkända ögonläkaren dr Michael Brinkenhoff, som skapade vår ursprungliga ögonfransnäring för att hjälpa sin fru Gayle känna sig vacker under hennes kamp mot bröstcancer. Märket började med en ikonisk ögonfransnäring och vi har sedan dess utvecklat en rad produkter som tagits fram för att framhäva den naturliga skönheten och inre styrkan hos alla kvinnor. Vi var den första, och är fortfarande, den ledande produktserien för vackrare ögonfransar och ögonbryn, och vi är det ENDA märket i sitt slag som utvecklats av en ögonläkare.

Hur ser er returpolicy ut? Vad gör jag om jag inte är nöjd med produkten?
Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med produkten du köpt via www.revitalash.com kan du returnera den oanvända återstoden av produkten inom 60 dagar för full återbetalning minus kostnaden för ursprungsfrakt och hantering. 

Är alla produkter från RevitaLash® Cosmetics för både män och kvinnor? 
Ja, alla våra produkter är unisex.

Kan jag använda AquaBlur®, Micellar Water Lash Wash, Hi-Def Brow Gel, Hi-Def Brow Pencil, Defining Liner eller Volymset med två ändar när jag är gravid?
Produktsäkerheten har visats i flera studier som genomförts av oberoende forskningslaboratorier. Våra produkter har i tester visats säkra för användning på hår och hud hos vuxna studiedeltagare. Rådfråga din läkare om du är gravid, ammar eller genomgår medicinsk behandling och är orolig över användningen av någon produkt.

 RevitaLash® Advanced och RevitaBrow® Advanced 

Hur fungerar RevitaLash® Advanced Ögonfransserum? 
RevitaLash Advanced Ögonfransserum har utvecklats av ögonläkare för att förbättra ögonfransarnas övergripande hälsa och utseende. Den har noggrant formulerats med vår patenterade teknologi, BioPeptin Complex®, för att mjukgöra och förbättra de naturliga ögonfransarnas utseende och göra dem vackrare och fylligare.

Hur använder jag RevitaLash® Advanced Ögonfransserum?
Applicera en tunn linje RevitaLash® Advanced Ögonfransserum direkt på rena, torra ögonfransar ovanför franslinjen varje morgon eller kväll. Låt torka helt innan du applicerar ytterligare skönhetsprodukter. För bästa resultat, förbered ögonområdet med vår Micellar Water Lash Wash före applicering av RevitaLash Advanced Ögonfransnäring för att hålla ögonfransar och ögonbryn rena, lugna och återfuktade.

Varför säljs inte RevitaLash® Advanced Ögonfransserum i amerikanska delstaten Kalifornien?
För närvarande säljs inte RevitaLash® Advanced i delstaten Kalifornien till följd av ett domslut i en civilrättslig process. Däremot säljs produkten hos över 10 000 läkarmottagningar, spaanläggningar, salonger och specialhandlare i över 70 länder. Vår prisbelönta ögonbrynsnäring som innehåller BioPeptin Complex®, RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring, finns fortfarande tillgänglig till försäljning i Kalifornien.

Hur ofta ska jag använda RevitaLash® Advanced Ögonfransserum?
Applicera en tunn linje RevitaLash® Advanced Ögonfransserum på rena, torra ögonfransar ovanför franslinjen varje morgon eller kväll. Låt torka helt innan du applicerar ytterligare skönhetsprodukter.

Vad händer om jag glömmer använda RevitaLash® Advanced Ögonfransserum?
För bästa resultat rekommenderar vi att RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring appliceras en gång om dagen. En fast rutin är nyckeln till bättre resultat.

Kommer RevitaLash® Advanced Ögonfransserum ge mig mer böjda ögonfransar? 
Många av våra kunder som har använt RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring har rapporterat att deras ögonfransar fått en tydligare böjning. Detta beror på vår patenterade Curl Effect® som bara är en av många sätt som RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring verkar för vackra fransar.

Kommer RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring ändra min ögonfärg?
När RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring appliceras enligt instruktionerna ska produkten inte komma i kontakt med ögonen och därmed har den ingen fysiologisk inverkan på ögonen, inklusive din ögonfärg (iris).

 Hur lång tid tar det innan jag ser resultat med RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring?
Resultatet är individuellt, men många användare har rapporterat att de omedelbart noterat vackrare ögonfransar. Enligt vår tredje parts konsumentstudie upplevde 98 % av användarna förbättrat utseende av ögonfransarna inom 6 veckor. Använd produkten enligt instruktionerna för bästa resultat.

Vad händer om jag slutar använda RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring? 
Om du slutar använda RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring kommer dina ögonfransar gradvis att återgå till sitt ursprungliga utseende.

Hur länge räcker en förpackning RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring?Om ögonfransnäringen används korrekt bör 3,5 ml hålla i cirka 6 månader och 2 ml i cirka 3 månader. Ögonfransnäringen har en hållbarhetstid på ett år efter öppnandet, och tre år om oöppnad. Denna hållbarhetstid gäller båda förpackningsstorlekar.

Är det säkert att använda RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring på de nedre ögonfransarna?
Som ett läkarlett märke följer vi mycket höga säkerhetsstandarder. Även om produkten är säker att använda på de nedre fransarna rekommenderar vi inte sådan användning eftersom applikatorn är utformad särskilt för användning på de övre ögonfransarna.

Är RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring och RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring veganska?
Ja. Båda produkterna är veganvänliga.

Innehåller RevitaLash® Cosmetics produkter parabener?
Ingen av RevitaLash® Cosmetics produkter innehåller parabener, med undantag för Japan RevitaLash® Advanced formula som omfattas av landsspecifika specifikationer.

Kan män använda RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring?
Ja. RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring förbättrar ögonfransarnas naturliga utseende hos både kvinnor och män.

Kan barn använda RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring?
Säkerheten hos RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring har bevisats i flertalet tester att vara säker för användning på hud- och ögonområdet hos enbart vuxna studiedeltagare. RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring har inte testats på barn och vi rekommenderar därför att produkten inte används av barn under 18 år.

Är RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring och RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring fria från olja?
Ja. Båda produkterna är oljefria. 

Är RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring och RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring glutenfria?
Ja. Båda produkterna är glutenfria.

RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring och RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring är ”glutenfria”, dock innehåller de båda triticum vulgare, det vill säga vetegrodd. Hur är det möjligt? 
För närvarande finns ingen godkänd standard från amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten (FDA) för att fastställa om en kosmetisk produkt är ”glutenfri”. Därför har vi testat RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring och RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsserum enligt FDA-standarden för att fastställa om ett livsmedel är ”glutenfritt” och båda visade sig innehålla nivåer av gluten som ligger långt under detektionsgränsen.  Dessutom uppfyller själva ingrediensen FDA-standarden för glutenfritt. Vetegrodd är en fettsyra som finns i mycket små mängder i det lilla embryot från veteväxten. Under förädlingsprocessen för att få fram vetegrodd, bryts glutenproteinet ner och därför kan processen ge en glutenfri produkt.

Kan jag använda mascara efter applicering av RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring?
Absolut. RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring hindrar inte användning av mascara. Vänta tills produkten torkat innan du applicerar mascara. 

Kan jag använda RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring efter ett lashlift med kreatin?
Ja. RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring är säker att använda efter lashlift med kreatinbehandling. Du bör vänta två dagar efter behandlingen innan du återupptar användning av RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring, men vi rekommenderar att du konsulterar med din ögonfransstylist för att vara säker.

Kan jag använda RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring om jag har fransförlängning eller lösögonfransar?
Ja. RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring är säker att använda tillsammans med fransförlängning eller lösögonfransar. Användningen kan till och med hjälpa till att bibehålla de naturliga ögonfransarnas hälsa och skönhet, samt hjälpa till att minimera den skadliga påverkan som ofta ses efter förlängd användning av fransförlängningar.

Kan jag använda RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring om jag har permanent makeup eller semi-permanent makeup?
Ja. RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring och RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring ska inte påverka din permanenta eller semi-permanenta makeup. Om du nyligen avslutat behandlingen, se till att huden är helt läkt och konsultera din läkare innan du använder någon av produkterna.

Kan jag använda RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring tillsammans med kontaktlinser?
Ja. När RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring används enligt instruktionerna kommer den inte i kontakt med ögonen och är därför säker att använda med kontaktlinser. Om produkten kommer i kontakt med ögonen rekommenderar vi att du tar ur linserna och noggrant sköljer dem och ögonområdet med vatten.

Kan jag använda RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring till ögonbrynen och RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring till ögonfransarna?
Nej. RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring är endast avsedd och speciellt framtagen för ögonfransarna och RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring är endast avsedd och speciellt framtagen för ögonbrynen. Var och en av produkterna inkluderar en specialdesignad applikator som tillåter precisionsapplicering i det område produkten är avsedd för. 

Vad gör jag om jag hittar RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring eller RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring till försäljning på andra webbplatser?
Om du köpt produkten via en obehörig webbplats eller återförsäljare kan vi inte bekräfta produktens integritet eller äkthet.

Kan jag använda RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring om jag har känslig hy? 
RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring har tagits fram av ögonläkare och har testats i oberoende forskningslaboratorier för att bekräfta att den är säker och icke-irriterande.  Men som med alla kosmetiska produkter kan vissa personer vara allergiska mot en eller flera ingredienser.  För att minska potentiell irritation kan du applicera en tunn linje RevitaLash® Advanced Ögonfrasnäring på rena, torra ögonfransar ovanför franslinjen varje morgon eller kväll. Låt torka helt innan du applicerar ytterligare skönhetsprodukter. Applicera inte mer produkt än nödvändigt.

Har formulan för RevitaLash® Advanced Ögonfrasnäring ändrats?
Vi lanserade RevitaLash® Advanced Ögonfrasnäring på marknaden i juni 2011 och formulan har inte ändrats sedan dess.

Innehåller RevitaLash® Advanced Ögonfrasnäring någon läkemedelsingrediens?
Nej. Alla ingredienser i RevitaLash® Advanced Ögonfrasnäring är kosmetiska ingredienser som har inkluderats för att fylla ett kosmetiskt syfte.

Innehåller RevitaLash® Advanced Ögonfrasnäring hormoner?
Nej. RevitaLash® Advanced Ögonfrasnäring innehåller inte hormoner. 

Är RevitaLash® Advanced Ögonfrasnäring testad på djur?
De säkerhetstester som genomförts av vårt företag involverar INTE djurtester och produktionen av alla RevitaLash® Cosmetics produkter är cruelty free.

Kan gravida, ammande eller patienter som genomgår cellgiftsbehandling använda RevitaLash® Cosmetics produkter?
Produktsäkerheten har visats i flera studier som genomförts av oberoende forskningslaboratorier. RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring har i tester visats säker för användning på hud och hår hos vuxna studiedeltagare. Baserat på vetenskaplig litteratur och klinisk erfarenhet har en oberoende specialistögonläkare dragit slutsatsen att RevitaLash® Advanced inte är farligt att använda under graviditet eller amning eller under cellgiftsbehandling. Rådfråga din läkare om du är gravid eller genomgår medicinsk behandling och är orolig över användningen av någon produkt.

Har RevitaLash® Advanced-produkten några biverkningar?  
RevitaLash® Advanced har utvecklats av en ögonläkare och testats av oberoende forskningslaboratorier för att bekräfta att den är säker och icke-irriterande när den används enligt anvisningarna.  Men som med alla kosmetiska produkter kan vissa personer vara allergiska mot en eller flera ingredienser.  Användaren ska se till att läsa etiketten och använda produkten enligt anvisningarna.

Det finns ingen försiktighetsmärkning på förpackningen. Kommer RevitaLash® Advanced orsaka missfärgning av ögonen?
När RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring appliceras enligt instruktionerna ska produkten inte komma i kontakt med ögonen och därmed har den ingen fysiologisk inverkan på ögonen, inklusive din ögonfärg (iris).

Hur skiljer sig RevitaLash® Advanced från Rodan & Fields?
Vi har inga detaljer om fransserumet från Rodan & Fields och kan därför inte peka ut skillnaderna, dock är RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring det ledande ögonfransserumet på marknaden. Detta prisbelönta serum innehåller vårt BioPeptin Complex®, som är rikt på peptider, lipider, biotin och extrakt från grönt te för att mjukgöra och stärka ögonfransarna så att de skyddas mot slitage, samtidigt som flexibilitet och glans förbättras.

Var och en av RevitaLash® Cosmetics produkter är kliniskt testade, dermatologiskt granskade, hypoallergena, icke-irriterande och framtagna utan parabener och ftalater samt designade för att förbättra den naturliga skönheten och hälsan hos dina ögonfransar och ögonbryn.   

Har ni ändrat formulan för RevitaBrow® Advanced? 
Nej.

Kan man använda RevitaLash® Advanced och RevitaBrow® Advanced på gråa eller vita ögonfransar och ögonbryn som färgbehandlats?
RevitaLash® Advanced Ögonfransnäring och RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring ska inte påverka färgningen av ögonbryn eller ögonfransar. Konsultera din tjänsteleverantör om du är orolig eller har frågor.

Hur lång tid tar det innan jag ser resultat med RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring?
Resultatet är individuellt, men många användare har rapporterat att de omedelbart noterat vackrare ögonbryn. Enligt vår tredje parts konsumentstudie upplevde 96 % av användarna förbättrat utseende av ögonbrynen inom 8 veckor. Använd produkten enligt instruktionerna för bästa resultat.

Vad händer om jag slutar använda RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring?
Om du slutar använda RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring kommer dina ögonbryn gradvis att återgå till sitt ursprungliga utseende.

Kan jag använda RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring om jag har permanent makeup eller semi-permanent makeup?                                                                                                                 Ja. RevitaBrow® Advanced Ögonbrynsnäring ska inte påverka din permanenta eller semi-permanenta makeup. Om du nyligen avslutat behandlingen, se till att huden är helt läkt och konsultera din läkare innan du använder produkten.

Double-Ended Volume Set

Varför har Volumizing Primer och Volumizing Mascara kombinerats i en produkt?
Vi har kombinerat två produkter i en för att säkerställa bästa möjliga produktupplevelse. Volumizing Primer och Volumizing Mascara är framtagna för att samverka. Du kan skapa volym med den byggbara primern och använda mascaran för att förstärka och skapa dramatiska fransar. Det är även mer ekonomiskt att köpa en produkt istället för två.

Varför kan jag inte bara använda Volumizing Mascara för sig för att ge mer volym?
Det kan du, men den blir mer effektiv om du först använder Volumizing Primer. Primern har en gjuten silikonborste som separerar och täcker ögonfransarna med produkt, vilket tillåter mascaran att vackert och smidigt täcka fransarna med högintensiv färg som ger en dramatisk ögonfranslook som aldrig blir klumpig eller kladdig. 

Hur skiljer sig denna produkt från produkterna Volumizing Primer och Volumizing Mascara som säljs separat?
Formulan är densamma för den enskilda som den kombinerade produkten. Borstarna för både primern och mascaran är nya och speciellt designade för användning med varje produkt för att ge bästa möjliga resultat och produktupplevelse.  Volymsetet med två ändar har ett totalt innehåll på 11 ml jämfört med 7,4 ml för de enskilda produkterna. 

Varför har storleken ändrats jämfört med den föregående produkten?
Eftersom detta är en produkt för daglig användning på ögonen ska produkten bytas ut efter 6–8 veckors användning. Den nya storleken möjliggör mindre slöseri och förbättrad hygien.

Vem är volymset med två ändar avsett för?
Volymsetet med två ändar är avsett för alla som vill ha vackra, framhävda ögonfransar! Den flexibla produkten lämpar sig lika bra för den naturliga användaren som knappt använder något smink, som för makeupartisten. 

Kan jag använda Volumizing Primer för sig?
Absolut. Den djupa indigonyansen hos Volumizing Primer är fantastisk för sig och tillåter flertalet ögonfranslooker.

Kan jag använda volymset med två ändar med fransförlängningar
Formulorna i volymset med två ändar innehåller ingen olja och äventyrar därmed inte fransförlängningslimmet. Dock kan vi inte garantera att applicering och borttagning av dessa produkter inte påverkar fransförlängningar på andra sätt. 

Hur länge räcker volymset med två ändar? 
Cirka 3 månader när det används enligt instruktionerna.

Är volymset med två ändar vattenfast? 
Våra formulor är vattenresistenta, men inte vattenfasta, för att motverka alltför aggressiv makeupborttagning som kan skada ögonfransarna.

Har ni ändrat formulan för Volumizing Mascara och Primer i volymset med två ändar?
När formulorna för Volumizing Mascara och Primer kombinerades för att skapa volymset med två ändar i juli 2018 gjordes detta utan förändringar i produkternas sammansättningar. Under 2020 formulerades produkten om något med uppdaterade ingredienser.

Innehåller volymset med två ändar ingredienser som hjälper ögonfransarna på samma sätt som RevitaLash® Advanced?
RevitaLash® Advanced är en kosmetisk produkt som tagits fram för att förhöja ögonfransarnas övergripande hälsa och utseende. Den har noggrant formulerats med vår patenterade teknologi, BioPeptin Complex®, för att mjukgöra och förbättra de naturliga ögonfransarnas utseende och göra dem vackrare och lyxigare. Volymset med två ändar delar några vårdande ingredienser med RevitaLash® Advanced (såsom peptider och biotin) men innehåller inte BioPeptin Complex®.

 Defining Eyeliner Kajalpenna

"Hur vässar jag pennan?                                                                                         
Defining Eyeliner Kajalpenna inkluderar en inbyggd vässare."

"Kan eyelinern användas på nedre delen av ögonen eller på vattenlinjen?   Ja, den är helt anpassningsbar."

Är Defining Eye Liner vattenfast?                                                                           Vår formula är vattenresistent, men inte vattenfast, för att motverka alltför aggressiv makeupborttagning som kan skada ögonfransarna.

Hi-Def Ögonbrynspenna

Varför finns det bara 3 nyanser av Hi-Def Brow Pencil?
Dessa nyanser har noggrant valts ut eftersom de är ytterst universella och matchar en rad olika hud- och hårtoner, vilket gör det enklare att välja rätt nyans. Oavsett om du har ljust eller mörkt hår, eller vill skapa ett mjukt eller definierat bryn, fungerar de 3 nyanserna för nästan alla och erbjuder total anpassningsbarhet. 

Hur vet jag vilket Hi-Def Brow Pencil-nyans som fungerar bäst för mig?

Soft Brown – För blont till ljusbrunt hår, med varma eller kalla undertoner

Cool Brown – För mellanmörkt till mörkt hår med kalla/askiga undertoner

Warm Brown – För mellanmörkt till mörkt hår med varma/gyllene undertoner 

Hur använder jag Hi-Def Brow Pencil tillsammans med Hi-Def Brow Gel?Applicera Hi-Def Ögonbrynspenna och fixera därefter din look med Hi-Def Brow Gel.

Hi-Def Ögonbrynsgel

"Använder jag Hi-Def Brow Gel före eller efter applicering av ögonbrynspenna?
Hi-Def Ögonbrynsgel kan användas för sig eller efter att du applicerat ögonbrynspennan för att ge ytterligare definition samt för att fixera din look."

"Är Hi-Def Brow Gel vattenfast?                                                                             Nej – men den har enastående varaktighet. Vi föredrar att undvika vattenfast kosmetika eftersom borttagningsprocessen kan skada ögonfransarna och ögonbrynen."

"Är Hi-Def Brow Gel bra för ögonbrynen?                                                               Ja, det är den! Formulan innehåller peptider och betaglukan från havre som hjälper till att stärka, mjukgöra och framhäva ögonbrynens utseende, vilket gör den till en perfekt produkt att använda tillsammans med RevitaBrow® Advanced."

Är formulan för Hi-Def Brow Gel i nyansen clear samma som för de färgade nyanserna?
Formulan i Hi-Def Ögonbrynsgel Clear skiljer sig från de färgade nyanserna. För att produkten ska bli klar har vi varit tvungna att ta bort färgämnena som används i de färgade nyanserna.  Hi-Def Brow Gel i nyansen clear innehåller peptider och betaglukan från havre för att hjälpa till att stärka, mjukgöra och framhäva ögonbrynens utseende, precis som de färgade nyanserna.

Micellar Water Lash Wash

Kan jag använda Micellar Water Lash Wash tillsammans med en ansiktsrengöring?
Ja. Vi rekommenderar att du använder din ansiktsrengöring först och därefter använder Micellar Water Lash Wash för att fånga upp eventuella rester av smuts, fett och orenheter. 

Kan Micellar Water Lash Wash användas för att ta bort vattenfast makeup?Hos RevitaLash Cosmetics föredrar vi att undvika vattenfast kosmetika eftersom borttagningsprocessen kan skada ögonfransarna och ögonbrynen. Detta är ett skonsamt och effektivt micellärt vatten som tagits fram för att dra ut orenheter för att avlägsna smuts, fett och makeup utan att torka ut huden. Det rengör, lugnar och återfuktar ögonfransar, ögonbryn och ögonlock. Det ger lösningar för: känsliga ögon, snabb rengöring eller en boost för glanslösa, glåmiga ögonfransar eller ögonbryn och trötta ögon och fransförlängningar. Micellar Water Lash Wash är inte framtagen för att fungera med vattenfast makeup. 

Kan Micellar Water Lash Wash användas med fransförlängningar?
Ja! Micellar Water Ögonmakeup Remover är oljefri och kan därför användas för att rengöra fransförlängningar. Vi rekommenderar att spraya några pumptryck direkt på slutna ögon, försiktigt massera produkten längs fransar, ögonbryn och ögonlock och därefter försiktigt torka torrt.

AquaBlur Hydrating Eye Gel & Primer

Kan jag applicera AQUABLUR® i hela ansiktet? 
AquaBlur® ögonkräm har tagits fram särskilt för användning på ögonområdet, inklusive ögonfransar, ögonbryn och ögonlock. AquaBlur® har inte testats för användning i hela ansiktet, men många användare har rapporterat att de älskar resultatet av användning i hela ansiktet.

Vad är AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer?
AQUABLUR® är en enkel, skonsam och effektiv återfuktande ögongel som kan användas med eller utan makeup för att återfukta, skydda och släta ut ögonområdet, samtidigt som den stödjer ögonbrynens och ögonfransarnas hälsa. AQUABLUR® är en oljefri, vitaminberikad och antioxidantrik formula. 

Vad gör AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer?
AQUABLUR® har dubbla syften, den fjäderlätta ögongelen ger återfuktning till det känsliga ögonområdet, samtidigt som den slätar ut huden och suddar ut skavanker samt skapar en perfekt bas under ögonen och på fransar och bryn för applicering av makeup.

Vem riktar sig AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer till?
Till alla som upptäckt de första ålderstecknen och till alla med matta eller torra ögonfransar, ögonbryn eller hud eller vars hud inte är helt slät.

Hur skyddar AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer min hud?AQUABLUR® är både förebyggande, korrigerande och skyddande för hud, ögonfransar och ögonbryn tack vare kraftfulla antioxidanter.

Hur skiljer sig AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer från andra silikonbaserade primers?
Basen i AQUABLUR® är en kombination av silikon och vatten där silikon bara är en av ingredienserna som skapar den där släta, eftertraktade strukturen.  Med AQUABLUR® är det kombinationen av ingredienser som skapar produktens fördelar.  Ingredienserna i AQUABLUR® hjälper till att återfukta och bidra med fukt till huden, vilket fyller upp och ger lyster så att skavanker suddas ut. Denna produkt förbereder effektivt huden för applicering av makeup, vilket skiljer sig från en kosmetisk primer som ”fyller upp sprickor” antigen genom stora mängder silikon eller ljusspridande ingredienser.

Hur fungerar den utsuddande effekten i AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer?
Ingredienserna i AQUABLUR® hjälper till att återfukta, vilket fyller upp och ger lyster så att skavanker suddas ut och minimeras, samtidigt som ögonfransar och ögonbryn återfuktas. 

Kan AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer ersätta min anti-ageingögoncreme?
AQUABLUR® har tagits fram för att behandla de första tecknen på åldrande. Detta genom att sudda ut skavanker och bidra till att minimera fina linjer. För djupare, mer synliga linjer och rynkor kan du välja att använda AQUABLUR® på morgonen och din anti-ageingögoncreme på kvällen.

Hur använder jag AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer?
Applicera ett halvt pumptryck av produkten morgon och kväll – alltså två gånger dagligen. Applicera över slutna ögon, inklusive ögonfransar, ögonbryn, ögonlock och under ögonen. När produkten absorberats helt, följ upp med hudvårdsprodukter och applicering av makeup.

Är AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer fri från parabener och ftalater?Ja. 

Är AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer parfymfri?
Ja. 

Är AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer glutenfri och veganvänlig?
Ja. 

Kan jag använda AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer om jag använder fransförlängningar?
Ja. Denna produkt är oljefri och säker att använda med fransförlängningar.

Kommer AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer hjälpa om jag ofta upplever svullnad i ögonområdet?
Ja. Många användare har noterat att denna produkt fungerar bra för att hjälpa till att lindra svullnad och inflammation.

Kan män använda AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer?
Ja. Detta är en unisexprodukt.

Vilka är huvudingredienserna i AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer?
Det finns många enastående och resultatgivande ingredienser i AQUABLUR®, men de mest betonade ingredienserna är hyaluronsyra, kombucha och kelp.

Hur fungerar AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer för känsliga hudtyper?
AQUABLUR® är hypoallergen och fungerar mycket bra för personer med känslig hy och produkten innehåller mycket skonsamma ingredienser.

Varför rekommenderas inte AQUABLUR® Hydrating Eye Gel & Primer för mer framskridna ålderstecken?
Målanvändaren för AQUABLUR® är personer som upptäckt de första tecknen på åldrande. Den fjäderlätta strukturen och ingredienserna är framtagna för att ge återfuktning och mjuka upp fina linjer i motsats till djupare, mer framträdande linjer och rynkor.                                                                 

 

Volume Enhancing Foam 

Hur fungerar Volume Enhancing Foam?
Volume Enhancing Hårskum innehåller den bevisade kraften hos RevitaLash vetenskap för hår. En unik sammansättning av ingredienser som kallas BioPeptin Complex® är vår egen blandning av lipider, peptider, biotin och panthenol. Biotin, även känt som vitamin B7, bidrar till produktionen av friskt hår och naglar genom att tillföra essentiella ingredienser till hårförbättringsprocessen. Panthenol, även känt som vitamin B5, hjälper till att släta ut och stärka håret. Denna rika kombination av B-vitaminer, i kombination med peptider och antioxidanter verkar för att stärka håret och minskar skörhet och slitage, vilket ger ett starkare och friskare hår. Volume Enhancing Foam förbättrar hårets elasticitet och hjälper även till att mjukgöra hårbottnen!

Hur skiljer sig denna produkt från liknande produkter på marknaden?
Först och främst är detta en läkarutvecklad formula som sträcker sig över ett decennium av expertis. Dessutom har Volume Enhancing Foam omformats under RevitaLash® Cosmetics namn för att effektivt kunna ta del av dess starka, etablerade märkesmedvetenhet. Konsumenter vet att namnet RevitaLash är synonymt med enastående resultat, vilket gör det enkelt för konsumenter att koppla ihop egenskaperna hos vår hårvårdsserie med våra ögonfrans- och ögonbrynsprodukter för ett snabbare köpbeslut. 

Vem är Volume Enhancing Foam avsett för?
Volume Enhancing Foam uppfyller behoven hos både män och kvinnor som besväras av fint, uttunnande eller glanslöst hår.

Kan jag använda Volume Enhancing Foam tillsammans med andra hårprodukter?
Absolut. Volume Enhancing Foam fungerar bra för sig, och tillsammans med RevitaLash® Cosmetics Thickening Shampoo och Thickening Conditioner.  Det kan också användas i kombination med dina dagliga stylingprodukter.

Innehåller Volume Enhancing Foam starka rengöringsmedel eller sulfater?Nej. Produkten är mycket skonsam och innehåller inga starka rengöringsmedel eller sulfater.

Är Volume Enhancing Foam cruelty free och veganskt?
Ja. Hela hårvårdsserien är både cruelty free och vegansk. 

Kan jag använda Volume Enhancing Foam på färgat hår?
Volume Enhancing Foam är säker att använda på färgat eller behandlat hår.

Vad gör denna produkt unik?
RevitaLash® Cosmetics Volume Enhancing Foam är en dynamisk produkt med högkvalitativa ingredienser, precis som våra berömda ögonfrans- och ögonbrynsprodukter. Kombinationen av vår unika ingrediensblandning och den högkvalitativa prestandan gör detta till ett måste i alla hårvårdsrutiner. Dessutom är denna produkt noggrant testad för säkerhet och för att säkerställa att den fungerar enligt löftet.

Jag tycker inte om tunga hårprodukter. Kommer Volume Enhancing Foam att tynga ner håret?
Nej. Formulan är ett fjäderlätt och lättanvänt skum som bidrar med glans och volym utan att kännas tungt. Produkten kan även användas på både vått och torrt hår utan att äventyra din frisyr.

Kan jag använda denna produkt om jag bara behöver volym och mitt hår inte har börjat tunnas ut än?
Ja. RevitaLash® Cosmetics Volume Enhancing Foam fungerar perfekt som en volymhöjare och är ett måste i alla hårstylingrutiner.

Hur länge räcker Volume Enhancing Foam? 
Cirka 1,5 månader när det används enligt instruktionerna.

Hur lång tid tar det innan jag ser resultat?
Resultaten är individuella, men många användare har märkt skillnad omedelbart. I en oberoende 48-veckors konsumentstudie upplevde 97,4 % av användarna friskare och fylligare hår vid användning av Volume Enhancing Foam.

Vad är nytt i den nya formulan?
Vår nya Volume Enhancing Foam-formula innehåller en ny, fräsch unisexdoft och är nu även glutenfri! 

Varför ändrades priset?
Tack vare den nya Volume Enhancing Foam-formulan kunde vi säkerställa en kostnadsbesparing genom att göra formulan glutenfri och vegansk, samt förena doften med resten av vår hårvårdsserie.  Vi är stolta över att kunna låta våra kunder, partners och konsumenter ta del av denna besparing och har därför sänkt tillverkarens rekommenderade pris från 175 $ till 149,5 $.

Hårvårdsserie

Kommer schampot och balsamet att ha samma effekt på håret som RevitaLash® Advanced har på ögonfransarna?
Detta schampo och balsam är phyto-berikade formulor som är rika på terapeutiska ingredienser som linprotein, japansk mispel, ginseng och jojobafröolja, vilket stärker hårstråets yta och förbättrar dess tjocklek. Eftersom formulorna ska sköljas av innehåller de inte vårt BioPeptin Complex® som finns i Volume Enhancing Foam. Dock har både schampot och balsamet tagits fram för att samverka med skummet och omvandla håret för att kännas och se fylligare och vackrare ut. 

Fungerar Thickening Shampoo och Thickening Conditioner mot håravfall? 
Schampot och balsamet har tagits fram för att samverka med vårt Volume Enhancing Foam, med särskilda ingredienser för att optimera hårbottnens hälsa för att stärka håret. Utöver detta skyddas håret från miljöangrepp och hårstråets tjocklek förbättras. Den stärkande och uppfriskande sammansättningen förvandlar håret så att det känns och ser fylligare och tjockare ut.

Är sammansättningarna i Thickening Shampoo och Thickening Conditioner samma som originalen?
Nej, vi är stolta över att kunna säga att vi har en ny och förbättrad hårvårdsserie! Hårvårdsserien med den nya sammansättningen finns nu tillgänglig och vi har tagit bort alla onödiga ingredienser, inklusive färgämnen, vilket bidrar till en kristallklar visuell upplevelse. Schampot, balsamet och Volumizing Hair Foam har alla samma nya doft för en fräsch och ren doftupplevelse. Schampot och balsamet inkluderar även en ny, energigivande, sinnlig upplevelse i hårbottnen när du applicerar den och formulan är nu även vegansk!

"Innehåller schampot och balsamet rengöringsmedel med sulfater?                 Nej, schampot och balsamet är båda fria från rengöringsmedel med sulfater, parabener och ftalater. "

NYHETSBREV