Förfalskade produkter - Revitalash.se

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

Förfalskade produkter

På Athena Cosmetics är vi fast beslutna att sakta ner försäljningen av förfalskade och parallellimporterade produkter från RevitaLash ® Cosmetics. Vår högsta prioritet har alltid varit - och kommer alltid att vara - konsumenternas välbefinnande. Vi vet att säkerhet och tillfredsställelse i samband med användningen av våra produkter är grundläggande för din användarupplevelse och för den fortsatta framgången för vår verksamhet.

Som ett varumärke som har stor popularitet över hela världen är vi medvetna om att det finns en ständig utmaning att identifiera de obehöriga webbshopparna som säljer förfalskade RevitaLash® Cosmetics-produkter. I vår moderna tid är det inte svårt att efterlikna vår logotyp i ett försök att lura intet ont anande konsumenter. Många av produkterna som säljs hos obehöriga återförsäljare kommer i fel eller trasig förpackning, har överskridit utgångsdatumet eller saknar våra kontrollsiffror. Dessa produkter kan vara förfalskade eller de har manipulerats med dem.

Auktionswebbutiker som eBay och Alibaba kan inte garantera äktheten hos de produkter som säljs via deras plattform, och vi kan inte verifiera äktheten om produkterna köps genom dem.

Vad kan du göra?

Det enda sättet att garantera produktsäkerhet och förhindra att du får förfalskade eller parallellimporterade produkter i dina händer är att köpa direkt från revitalash.se eller från en auktoriserad återförsäljare som du litar på. Var medveten om att obehöriga återförsäljare ofta byter namn och webbadress i strävan efter snabba vinster, och detta trots vår intensiva strävan och stängning av denna typ av webbshop. Var alltid försiktig när du köper våra produkter online och köp endast från en auktoriserad återförsäljare. Om du köper en produkt som verkar komma från RevitaLash® Cosmetics men som har felaktig eller trasig förpackning, kontakta oss på info@oneblackcar.com och dela information om din inköpsprocess så att vi kan stämma återförsäljaren. Genom att göra detta hjälper du oss att bekämpa falska produkter och webbshoppar till förmån för alla våra konsumenter.

 

NYHETSBREV