Revitalash Vår historia - Vad är RevitaLash® Cosmetics? - Läs mer här

GRATIS FRAKT NÄR DU KÖPER ÖVER 580SEK

VÅR HISTORIA - EN RESA SOM BÖRJADE MED KÄRLEK

Välkommen till RevitaLash Cosmetics Sverige, skapare av världens ledande skönhetsprodukter för ögonfransar, ögonbryn och hår, baserade på medicinska, patenterade och prisbelönta formuleringar. Produkterna är utformade för att stärka, återställa och framhäva kvinnors naturliga skönhet. RevitaLash Cosmetics är världskänt för sitt ikoniska ögonfransserum, som fortfarande är det enda ögonfransserumet på marknaden utvecklat av en licensierad ögonläkare.

Historian om RevitaLash Cosmetics började med en produkt - RevitaLash Ögonfransserum. Den är inspirerad av kärleken mellan vår grundare Dr. Brinkenhoff och hans älskade fru Gayle, som en lösning för att hjälpa henne känna sig vacker under sin kamp mot bröstcancer. Genom vår första produkt kom en hel serie skönhetsprodukter som är noggrant framtagna för att stärka hår, ögonfransar och ögonbryn.

För att ge tillbaka till det som startade RevitaLash Cosmetics, har vi sedan start varit en stolt supporter av kampen mot bröstcancer, genom medvetenhet, forskning och utbildning året runt. Vi hoppas att du vill vara med oss i kampen om att förebygga bröstcancer, samtidigt som du blir inspirerad av våra skönhetsprodukter, ett mål som ligger oss varmt om hjärtat på Revitalash Cosmetics. 

RevitaLash Cosmetics Sverige
RevitaLash Cosmetics Sverige

NYHETSBREV