✓ALLTID FRI FRAKT - 10% RABATT PÅ DIN FÖRSTA ORDER - ANGE RABATTKOD: NYKUND

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Vad är RevitaLash Cosmetics?
RevitaLash Cosmetics är världens ledande kosmetika-serie för ögonfransar, ögonbryn och hår, baserad på medicinska, patenterade och prisbelönta formler. RevitaLash Cosmetics är världskänt för den ikoniska ögonfransnäringen, som fortfarande är den ENDA på marknaden utvecklat av en licensierad ögonläkare.

Vad är RevitaLash Ögonfransnäring?
RevitaLash Ögonfransnäring är en näring för ögonfransarna. Den är utvecklad av en auktoriserad ögonläkare och är noggrant framtaget för att förbättra fransarnas skönhet, längd och styrka. 
Ögonfransnäringen innehåller vår patenterade teknik: BioPeptin Complex®. 

Hur fungerar RevitaLash Ögonfransnäring?
RevitaLash Ögonfransnäring fungerar genom att förlänga ögonfransarnas tillväxtcykel och stimulera hårsäckarna, vilket gör att ögonfransarna blir längre, tjockare och mörkare. 

Hur använder jag RevitaLash Ögonfransnäring?
Applicera en tunn linje direkt på rengjorda och torra ögonfransar. Endast på fransarna, ej på huden. Produkten bör endast appliceras en gång om dagen, morgon eller kväll. Notera att det inte finns någon fördel med att applicera fler gånger än rekommenderat då endast en liten mängd RevitaLash Ögonfransnäring behövs för att ge dina ögonfransar ett fint resultat.

Om du använder RevitaLash Ögonfransnäring på morgonen, följ instruktionerna på bipacksedeln och låt torka i minst 5 minuter innan du applicerar andra kosmetiska produkter. 

Hur lång tid tar det innan jag ser resultat?
Resultatet är individuellt, men vanligtvis kommer du att kunna se resultat efter 4-6 veckor. Vissa upplever till och med effekt direkt! För att bibehålla ögonfransarnas resultat rekommenderar vi att du fortsätter använda RevitaLash Ögonfransnäring 2-3 dagar i veckan. Nyckeln till resultat är att använda RevitaLash Ögonfransnäring varje dag.

Hur länge räcker en förpackning RevitaLash Ögonfransnäring?
Om ögonfransnäringen används korrekt bör 3,5 ml hålla i cirka 6 månader och 2 ml i cirka 3 månader. Ögonfransnäringen har en hållbarhetstid på ett år efter öppnandet, och två år om oöppnat. 

Vad händer om jag glömmer använda RevitaLash Ögonfransnäring?
För bästa resultat rekommenderar vi att RevitaLash Ögonfransnäring appliceras en gång om dagen. Men om du glömmer eller hoppar över RevitaLash Ögonfransnäring en dag, applicerar du bara produkten som vanligt nästa dag. 
En fast rutin är nyckeln till bättre resultat. Ha den bredvid din tandborste så att du inte glömmer.

Vad händer om jag slutar använda RevitaLash Ögonfransnäring? 
Om du slutar använda RevitaLash Ögonfransnäring kommer dina ögonfransar gradvis att återgå till sitt ursprungliga utseende.

Kommer RevitaLash Ögonfransnäring ge mig mer böjda ögonfransar? 
Många av våra kunder som använt RevitaLash Ögonfransnäring har märkt att deras ögonfransar fått en tydligare böjning. 

Kan män använda RevitaLash Ögonfransnäring?
Ja, RevitaLash Ögonfransnäring är unisex och förbättrar ögonfransarnas utseende hos både kvinnor och män. 

Kan barn använda RevitaLash Ögonfransnäring?
Produkten har inte testats på barn. Vi rekommenderar därför att barn och ungdomar under 18 år inte använder RevitaLash Ögonfransnäring.

Kan jag använda RevitaLash Ögonfransnäring om jag har fransförlängning eller lösögonfransar?
Ja, det kan du. RevitaLash Ögonfransnäring är helt fri från olja och är därför säkert att använda tillsammans med fransförlängning eller lösögonfransar. Börja gärna medans du har dina lösögonfransar för att stärka dem under tiden. Du kan sedan njuta av dina egna naturliga fransar!

Kan jag använda RevitaLash Ögonfransnäring om jag har permanent makeup eller semi-permanent makeup? 
Ja, det kan du. Se dock till att huden är helt läkt innan du använder RevitaLash Cosmetics produkter. 

Vad är RevitaBrow Ögonbrynsnäring?
RevitaBrow Ögonbrynsnäring är en näring för ögonbrynen som är särskilt framtagen för att försköna och ge dig mer fylliga ögonbryn. RevitaBrow Ögonbrynsnäring har en specialdesignad applikator för att göra appliceringen enkel och precis. 

Hur använder jag RevitaBrow Ögonbrynsnäring?
Applicera RevitaBrow Ögonbrynsnäring direkt på dina ögonbryn, på det område du vill att dina ögonbryn ska se mer fylliga och vackra ut.

Kan jag använda RevitaBrow Ögonbrynsnäring på ögonfransarna?
Nej. RevitaBrow Ögonbrynsnäring är endast avsedd och speciellt framtaget för ögonbrynen.

Är RevitaLash Cosmetics testat på djur? 
Nej. Alla våra produkter är 100% Cruelty Free. 

Är RevitaLash Ögonfransnäring och RevitaBrow Ögonbrynsnäring veganska?
Ja, båda produkterna är veganska. 

Innehåller RevitaLash Cosmetics produkter parabener? 
Nej, produkterna innehåller inga parabener.

Jag har känslig hy, kan jag använda RevitaLash Ögonfransnäring?
Om du misstänker eller vet att du är känslig mot andra skönhetsprodukter, rekommenderar vi att du först testar produkten på ett litet område. Om du upplever en irritation, minska eller avbryt användningen av RevitaLash Ögonfransnäring tills irritationen försvinner. Om irritationen kvarstår rekommenderar vi att du slutar använda behandlingen helt och rådfrågar läkare.

Om du vet eller misstänker att du är känslig och/eller allergisk mot någon av ingredienserna i RevitaLash Ögonfransnäring eller RevitaBrow Ögonbrynsnäring, avråder vi dig från att använda vår produkt. För att minska risken för irritation rekommenderar vi att du noggrant följer RevitaLash Cosmetics applikationsanvisningar.

Kan gravida eller ammande använda RevitaLash Ögonfransnäring? 
Alla oberoende studier visar att våra produkter är säkra att använda för huden och ögonen. Två oberoende experter, den ena ögonläkare och den andra forskare, har granskat säkerhetstesterna för RevitaLash Ögonfransnäring och dragit slutsatsen att ingen märkbar mängd RevitaLash Ögonfransnäring absorberas av kroppen. Baserat på dessa studier och expertutlåtanden drog en oberoende ögonläkare slutsatsen att det inte fanns någon potential för RevitaLash Ögonfransnäring att ha en signifikant effekt på ett foster när det används av en gravid kvinna eller på ett barn när det används av en ammande mamma eller patient som genomgår kemoterapi.

RevitaLash Ögonfransnäring är kosmetik och är därför INTE en behandling för något medicinskt tillstånd. Kunder med medicinska frågor bör alltid rådgöra med sin läkare för svar.

Vilka ingredienser innehåller RevitaLash Ögonfransnäring?
Water/Aqua/EAU, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Biotin, Carmellia Oleifera Leaf Extract, Swertia Japonica Extract, Biotinyl Tripeptide-1, Octapeptide-2, Calendula Officinalis Flower Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Protein, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Glycerin, Cellulose Gum, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Phosphoric Acid, Disodium Phosphate.